Kaartsaldo

Als lid van onze golfbaan heeft u de mogelijkheid om tegoed op een met uw NGF nummer gekoppelde app te zetten. De MyNetPay App. Met dit tegoed kunt u afrekenen in onze horeca of kunt u (tegen gereduceerd tarief) golfballen op de drivingrange kopen.

U dient voor het gebruik eerst éénmalig te registreren via deze link. Dit moet op een pc gebeuren en kan niet op uw mobiele telefoon. De allereerste keer vult u in het eerste veld uw recente ngfnummer in en daarna vult u uw tijdelijke wachtwoord in wat u per mail heeft ontvangen. Wijzig daarna uw tijdelijke wachtwoord door naar Mijn Account, Profiel en Wachtwoord Wijzigen te gaan.

Opwaarderen of uw saldo controleren kan altijd via deze link.

Wij raden het aan om ook de app te downloaden op uw telefoon, die is te vinden in de Google Playstore & de Apple Store. Of via de QR code hiernaast. In de app kunt u de kaart op waarderen, uw saldo checken en uw transacties bekijken.

Als u in de MyNetPay app gaat naar betalen krijgt u een QR code die u voor de lezer van de ballenautomaat kunt houden en hiermee kunt u betalen bij het restaurant.

Leden die nog een NGF pas van 2020 hebben kunnen die pas voorlopig nog blijven gebruiken. Er is in 2020 ook een nieuwe My NetPay App gekomen.

Lukt er iets niet neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

DIRECT EEN STARTTIJD RESERVEREN

RESERVEER STRATTIJD