Beginnen met golf

Wat leuk dat u interesse heeft in de golfsport. U kunt ten alle tijden beginnen door een les te boeken bij een golfprofessional. Dit is geheel vrijblijvend zodat u direct kan beginnen met golf en kijken of het ook uw nieuwe passie gaat worden. U heeft niets anders nodig dan sportieve kleding.

We hebben iedere eerste zaterdag van de maand  van 11.15 tot 12.15 een gratis proefles waarvoor u zich hier kunt opgeven. Neem gerust iemand mee.

Niets is echter leuker dan daarna de baan in te gaan. Om te kunnen golfen op de par 3 baan heeft u oefenpermissie van de golfpro nodig. Dit onder andere ivm de veiligheid. Wilt u de 18 holes baan op dan is een WHS-handicap nodig.

Voor het behalen van de WHS-handicap moet het regelexamen moeten zijn gehaald. Om de regels sneller en beter te leren worden er spelregellessen georganiseerd. Deze lessen worden verzorgd door Golfclub Veldzijde

Voor de golflessen hebben we een mooie aanbieding zodat u kunt kennis maken met golf. U volgt daarbij de eerste 2 stappen van het 9 stappenplan van de NGF.

Golfstart

De cursus (minimaal 4 personen en maximaal 8 personen) bestaat uit:

  • 5 x één uur basistechnieken zoals afslaan, putten en chippen
  • 1 x uur daadwerkelijk spelen op de baan baan onder begeleiding van de golfpro

Dit voor slechts € 99,- per persoon.

Mocht u de slag te pakken hebben, kunt u altijd doorgaan voor uw baanpermissie.

NEEM CONTACT OP
Gewoon genieten | Golfpark Wilnis in Wilnis
Gewoon genieten | Golfpark Wilnis in Wilnis

BEKIJK ONZE GOLFPROFESSIONALS!

NAAR DE GOLFPRO’S