Beginnen met golf

Wat leuk dat u interesse heeft in de golfsport. U kunt ten alle tijden beginnen door een les te boeken bij een golfprofessional. Dit is geheel vrijblijvend zodat u direct kan beginnen met golf en kijken of het ook uw nieuwe passie gaat worden. U heeft niets anders nodig dan sportieve kleding.

We hebben iedere eerste zaterdag van de maand  van 11.15 tot 12.15 een gratis proefles waarvoor u zich hier kunt opgeven via Probeer Golf. Neem gerust iemand mee.

Niets is echter leuker dan daarna de baan in te gaan. Om te kunnen golfen op de par 3 baan heeft u oefenpermissie van de golfpro nodig. Dit onder andere ivm de veiligheid. Wilt u de 18 holes baan op dan is een WHS-handicap nodig.

Voor het behalen van de WHS-handicap moet het regelexamen zijn gehaald. Om de regels sneller en beter te leren worden er spelregellessen georganiseerd. Deze lessen worden verzorgd door Golfclub Veldzijde.

Golfstart

Wilt u gezellig met andere nieuwe golfers de golfsport leren? Kijk dan hier voor ons aanbod op Golfstart. Ook kunt altijd met onze golfpro’s contact opnemen.

NEEM CONTACT OP
Gewoon genieten | Golfpark Wilnis in Wilnis
Gewoon genieten | Golfpark Wilnis in Wilnis

BEKIJK ONZE GOLFPROFESSIONALS!

NAAR DE GOLFPRO’S