Vanaf 5 juni gaat het bijna weer normaal worden bij ons op de golfbaan. De kleedruimten en douches mogen open, net als het restaurant. Er zijn nog wel wat beperkingen, met name in het afstand houden en de sluitingstijd van 22.00 uur.

Bij binnenkomst treft u op diverse plaatsen een desinfectiezuil aan. Maak er gebruik van! In het restaurant houden we zoveel mogelijk de deuren open voor ventilatie. Er staan tafels op 1,5 meter, maar ook tafels die niet zo ver van elkaar staan. U hebt de keuze waar plaats te nemen. Er mag gelukkig weer met 4 personen aan een tafel gezeten worden, zowel binnen als buiten.

We gaan 2 terrassen maken. Op elk terras mogen maximaal 50 personen zitten. Binnen mogen per ruimte 50 personen plaatsnemen, dus zowel in het restaurant als in de serre. U kunt met een klein groepje dineren in onze Sunny Side ruimte.

Reserveren kan ter plaatse. Uw naam wordt door de horeca dan op de lijst gezet. Zowel op het terras als binnen loopt u met een mondkapje op, tot u op uw plaats zit. Daarnaast geldt natuurlijk nog steeds dat u bij verkoudheidsklachten thuis blijft.

De balie beneden ruimen we op. U kunt in het restaurant nog wel een coffee to go halen voor mee naar buiten, of toch lekker met uw kopje koffie op het terras of binnen zitten.

Aanmelden voor uw starttijd gebeurt dus weer bij de caddymaster. Als de winkel gesloten is, kunt u zich boven bij de horeca aanmelden.

Tot slot graag uw aandacht voor de volgende punten:

  • Graag schoenen schoonspuiten voor u naar binnen komt.
  • Niet vanaf hole 9 voor de afslag van hole 1 langslopen om naar hole 10 te gaan.
  • Het aanvullen van flights gebeurt tussen 10 en 15 uur, dus ook als u laddert.
  • Wij werken aan het oplossen van kleine maar vervelende technische mankementen in het boekingssysteem.
  • Vanaf volgende week kunt u een belletje van ons verwachten bij no-show en als boekingen nog niet volgens de huidige regels worden gemaakt.
  • Maandag 7 juni wordt tussen 6.00 en 13.00 uur het pad bij hole 1 geasfalteerd. De hole is dan gesloten, met mogelijk enige uitloop. Loop die dag niet over het verse asfalt, anders blijft het aan uw schoenen plakken.