Terras:

Het heeft even geduurd, maar inmiddels is duidelijk geworden dat ons terras woensdag a.s. nog NIET geopend mag worden. Hoewel de gemeente wil meewerken, is vanuit de noodverordening gereguleerd dat bij sportaccommodaties de terrassen nog gesloten moeten blijven, ongeacht of er een horecavergunning is of niet.
We vinden dit zeker jammer, maar we houden ons aan de regels.

In dat kader willen we u ook vragen voldoende afstand (1.5 meter) te houden, zeker ook op de trap, of op de balken op de rotonde als u geniet van uw coffee to go. Blijf ook een mondkapje dragen als u bij ons binnenkomt, ook als u gevaccineerd bent.

Onze koks staan weer in de keuken om to go maaltijden te maken, dus u kunt ook thuis genieten. Bij de balie kunnen ze u er meer over vertellen.

Buggy’s op de paden:

We willen nogmaals benadrukken dat de buggy’s alleen op de paden mogen. De baan heeft deze winter door de drukte best veel te lijden gehad. Door de kou die er nog steeds is, groeit het gras nog niet voldoende. Zodra de groei er weer volop in zit, zullen we direct toestaan dat de buggy’s door de baan mogen, dus ook dan weer op de PAR3. Helaas is dat nu nog niet zo. Houd de actuele baanstatus op de website hiervoor in de gaten.

Veiligheid op de drivingrange:

We hebben op verzoek van de golfpro’s wat veranderingen aangebracht in de attributen op de drivingrange. Er ontstonden soms gevaarlijke situaties.

Fijne Koningsdag!