Toegang tot de horeca:

Zoals u ongetwijfeld weet, heeft de overheid besloten dat voor de horeca en sportkantines vanaf zaterdag 25 september a.s. nieuwe regels gaan gelden. In ons geval geldt het sportprotocol.

In de shop en op de baan verandert er niets, maar als u binnen het restaurant bezoekt, zijn we verplicht om voor gasten vanaf 13 jaar te werken met het coronatoegangsbewijs. Voor het terras is het coronatoegangsbewijs niet nodig.
Een coronatoegangsbewijs krijgt u als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur. Dit mag overigens geen thuistest zijn.

Voor het controleren van uw coronatoegangsbewijs is het van belang dat u de CoronaCheck-app heeft op uw telefoon. Die is te vinden in de Google Playstore en in de AppleStore. Via de site: https://coronacheck.nl/nl/print/ kunt u ook een papieren versie aanvragen. Wij zijn ook verplicht om vanaf 14 jaar uw legitimatiebewijs te controleren in combinatie met de app.

Bij binnenkomst in het restaurant mag u plaatsnemen. Onze medewerkers komen bij u langs om te controleren. Bij een rood scherm zult u helaas het restaurant moeten verlaten.

Een voordeel van dit alles is dat u binnen in het restaurant niet meer op 1,5 m afstand hoeft te zitten en/of een vaste zitplaats hoeft te hebben.

Wilt u alleen iets te eten of drinken afhalen, dan mag u het restaurant betreden en uw bestelling bij de bar doen. Na ontvangst van uw consumptie mag u deze alleen in de serre (of buiten op het terras of onderweg) nuttigen. Hiervoor is het coronatoegangsbewijs niet nodig. Hier geldt nadrukkelijk dat er sprake is van zelfbediening. U wordt dus niet bediend aan tafel.

In de serre staan de tafels en stoelen nog wel op 1.5 m en geldt de verplichting van een vaste zitplaats.

Bijboeken bij flights:

Vanwege de drukte eerder dit jaar, hebben we eind mei besloten om tussen 10 en 15 uur de flights aan te vullen. We zien dat dit tot een hogere bezetting in de baan heeft geleid, zodat meer mensen hebben kunnen spelen. Wij vinden dit een goede zaak en hebben, in overleg met de vereniging, besloten om hier gedeeltelijk mee door te gaan.
Nu de wintertijd er aan komt, passen we de tijden aan: vanaf 1 oktober kunnen flights alleen nog tussen 10.00 en 12.00 uur worden aangevuld. Wanneer blijkt dat de vraag naar starttijden komende winter erg groot wordt, dan zullen we deze tijden opnieuw aanpassen.

Nieuwe handicaptabellen:

De NGF heeft de course rating van onze baan opnieuw vastgesteld. Vanaf maandag 4 oktober a.s. zullen nieuwe handicaptabellen van toepassing zijn. U vindt de nieuwe tabellen vanaf diezelfde datum op onze website en beneden in de hal.