Goed nieuws. Vanaf woensdag 19 mei mag ons terras weer open!

Het terras is open van 11.00 tot 20.00 uur. Onze keuken is open van 11.30 tot 19.00 uur. De bediening komt rond 19.30 uur voor de laatste ronde op het terras bij u langs.

Voorlopig houden we de balie beneden nog open van 8.00 tot 11.00 en na 20.00 uur. Bij slecht weer zal de balie ook overdag bemand zijn.

We richten het terras in volgens de regels, dus 2 personen per tafel op 1,5 meter. Help ons door de tafels en stoelen te laten staan. Natuurlijk is het vervelend als u met een flight van 3 personen uit de baan komt, maar meer dan 2 personen aan een tafel is echt nog niet toegestaan.

Vooraf reserveren we niet. U kunt zich ter plaatse bij het terras melden, maar VOL is VOL. We vragen u uw gegevens achter te laten op de lijst en uw handen te desinfecteren.

Binnen kunt u afrekenen en/of naar het toilet. Het dragen van een mondkapje is binnen verplicht, ongeacht of u al gevaccineerd bent, dus ook nog in de benedenruimte. Op het terras is het niet nodig. Onze medewerkers dragen op het terras wel een mondkapje en werken volgens de RIVM richtlijnen.

Wij gaan er van uit dat u bij verkoudheid en ziekte thuis blijft.

De kleedkamers en douches blijven helaas nog gesloten.

Wij hebben er weer zin in, hopelijk u ook. Help ons door de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen en gun een ander ook de mogelijkheid om op het terras plaats te nemen.

Ondertussen staan er weer heerlijke gerechten op onze nieuwe kaart. Geniet er van! Onze medewerkers hebben er ook weer zin in.

Flights aanvullen:

We hebben de nodige reacties gekregen op onze laatste mail, zowel positief als negatief. Natuurlijk is het wel belangrijk dat er ready golf gespeeld wordt. Houd aansluiting bij de flight voor u!

Vanaf as donderdag kunnen de flights tussen 10.00 en 15.00 uur aangevuld worden, dus zorg dat uw boeking op orde is. Boek via Ikgagolfen.nl of onze website of die van de vereniging. Gebruik aub GEEN golf.nl, want dit beperkt uw eigen boekingsmogelijkheden (dit is met name een boekingssysteem voor greenfeespelers).

We hebben gisteren van Intogolf (het bedrijf achter ikgagolfen.nl) te horen gekregen dat het maken van clubjes niet goed werkt. Het blijft wel belangrijk om uw vrienden toe te voegen. De instructie staat in de vorige mail. Tom staat woensdag nog tussen 10.00 en 14.00 uur beneden voor al uw vragen over uw boekingen.

We hopen op mooi golf & terrasweer.