Beste Golfers,

De zomertijd komt eraan, vanaf zondag 27 maart is het zover. Dat betekent ook dat we het aanvullen van de flights wat gaan uitbreiden om meer leden de kans te geven te spelen. In overleg met de vereniging hebben we ervoor gekozen om flights aan te vullen vanaf 10 uur ’s ochtends tot 14.00 uur ’s middags. Nu er door de langere dagen weer meer starttijden beschikbaar zijn, hebben we deze tijden wat verruimd.

Het aantal openstaande boekingen is ook weer verruimd van 2 naar 3.

De achterste strook van het parkeerterrein is voor nu even afgesloten. Daarom is er nu een tijdelijke parkeerplaats gemaakt aan de rechterkant langs de weg. Daar kunt u op de rijplaten parkeren.

Ook op de driving range gaan we wat veranderen. De rechter kant gaan we wat ophogen en daar komt medio juni een nieuw net. Het oude net gaat voorlopig naar de achterkant maar daar komt tzt ook een nieuw net. We stellen het zeer op prijs als u niet verder dan 150 meter slaat op de driving range!!!! Dit om ongelukken op de Bovendijk en schade aan auto’s te voorkomen.

Als u een locker met stroom heeft, wilt u dan aub geen (oud) verlengsnoer gebruiken? Onze verzekeringsmaatschappij heeft een controle uitgevoerd en aangegeven dat het mogelijk een brandgevaarlijke situatie oplevert. We vragen u alleen het stopcontact te gebruiken dat in uw locker aanwezig is en uw extra verlengsnoer te verwijderen.

Van de NGF kregen we bericht dat via hun bemiddeling het mogelijk is geworden om een verzekering af te sluiten die uw speelrecht vergoed ingeval van ziekte. Natuurlijk worden daar voorwaarden aan gesteld, maar we willen u er toch op attenderen dat het een mogelijkheid is, zeker omdat ziekte voor ons geen reden is om uw speelrecht op te schorten of anderszins. https://www.ngf.nl/over-de-ngf/ngf-verzekeringen-voor-golfers

We krijgen veel vragen waar de 2 leuke bankjes onder de luifel vandaan komen. Binnenkort leest u daar meer over in de Off Course. Ze zijn van de metaalkunstenaar Arthur Dreissen.

We zijn heel blij dat we het nieuwe seizoen zonder coronamaatregelen in kunnen gaan. We wensen de deelnemers aan de competitie veel plezier en veel succes!