Vanaf zaterdag 6 november is het tonen van het coronatoegangsbewijs verplicht zodra u ons gebouw betreedt. Dat geldt dus voor de winkelruimte, de toiletten, de kleedkamers, het restaurant en de serre. Ook op het terras ontkomen we niet meer aan de verplichting om het coronatoegangsbewijs te controleren.

Omdat we merken dat vrijwel iedereen de ingang beneden benut, zullen we op die plek een personeelslid plaatsen die de coronacheck zal uitvoeren. U dient op verzoek uw coronatoegangsbewijs te tonen.

U krijgt dan een stempel (elke dag een andere) die de hele dag geldig is, zodat u na het golfen niet nogmaals gecheckt hoeft te worden. Wilt u geen stempel, dan betekent het dat u bij elke keer dat u binnenkomt, opnieuw gecheckt zult moeten worden.

Ook als u via het terras of de voordeur via de trap binnenkomt, zult u op verzoek uw coronatoegangsbewijs moeten tonen.

Heeft u geen geldig coronatoegangsbewijs, krijgt u geen stempel en kunnen we u helaas niet binnen ontvangen.

De uitzondering die voor sportkantines met een afhaalbalie bestond, is van overheidswege vervallen.

Het advies om 1,5 meter afstand te houden, blijft. Wilt u daar zelf ook weer aandacht aan besteden? In het restaurant zullen we een aantal tafels op afstand plaatsen, zodat u de keuze heeft om wel of niet meer afstand te houden.

Wij rekenen op uw begrip voor het feit dat wij bovenstaande maatregelen dienen toe te passen.

Witte lijnen in de baan

Nu het buiten weer wat natter wordt, heeft de baan meer te lijden. Om die reden zijn er witte lijnen in het gras en langs de paden aangebracht. De bedoeling is dat u zowel met uw trolley als met de buggy op de paden achter de witte lijnen blijft. De baan kan op die locaties alleen te voet met de clubs in de hand betreden worden. Op deze manier kunnen we de baan zo lang mogelijk bespeelbaar houden.

Openingstijden restaurant

De openingstijden van het restaurant zijn tijdens de winterperiode van 8.30 uur tot 18.00 uur, met uitzondering van de dinsdagen. Dan zijn we tot 20.00 uur open. Voor groepen vanaf 15 personen maken we graag een uitzondering, mits dit tijdig vooraf is aangevraagd. Dit is mogelijk door een bericht te sturen aan golf@golfparkwilnis.nl.