Beste leden,

We zijn blij dat we nog steeds kunnen spelen, zij het slechts 9 holes, en dat gebruik van de oefenfaciliteiten nog mogelijk is. De afgelopen periode hebben we veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Graag zetten we daarom voor alle leden de regels voor het boeken en spelen van een ronde op de 18 holes baan van Golfpark Wilnis nog even op een rijtje. Het uitgangspunt is en blijft dat iedereen onbeperkt kan spelen.

Dit zijn de regels die gelden voor de 18 holes baan:

– Er kunnen 3 boekingen open staan in het boekingssysteem, gemaakt via het internet dan wel telefonisch. Bij voorkeur maakt u zelf de reservering via www.ikgagolfen.nl, te bereiken via www.golfparkwilnis.nl of www.gcveldzijde.nl. Als dat niet lukt, kunt u de caddymaster bellen op 0297-281143.

Als u boekt, doet u dat als lid. Als lid van Golfclub Veldzijde heeft u het voordeel dat u 7 dagen van tevoren kunt boeken. Bij boekingen via andere systemen kunt u maximaal 5 dagen van tevoren boeken, net als greenfee-spelers.

– Gelet op de huidige beperkingen kunnen flights uit maximaal 2 personen bestaan en kan er alleen 9 holes worden geboekt. Het startinterval is 8 minuten.

– Bij een boeking dient u op tijd (uiterlijk vóór de dag van spelen) de naam van uw medespeler op te geven.

– U dient zich minimaal 10 minuten voor aanvang van uw starttijd te melden bij de caddymaster.

– Bij uw aanmelding kunt u desgewenst aan de caddymaster vragen of het mogelijk is een tweede ronde te spelen. Indien een starttijd beschikbaar is, zal de caddymaster u inboeken. U kunt alleen spelen op de afgesproken starttijd en lus en mag dus niet zelf beoordelen of u nog wel een ronde extra kunt lopen.
Op de dag zelf kunt u via internet zien of er nog starttijden beschikbaar zijn of de caddymaster bellen. Een boeking op de dag zelf telt niet mee als openstaande boeking.

– Zeg uw starttijd tijdig af als u weet dat u toch niet gaat golfen. Wellicht maakt u er een ander nog blij mee. Op de dag zelf kan dat niet meer via uw internetboeking, maar alleen via een telefoontje of mailtje naar caddymaster@golfparkwilnis.nl.

– Omdat er veel animo is voor het spelen van een ronde golf, is het niet gewenst om tussen 10.00 en 14.00 uur als éénbal de baan in te gaan. Zoek een medespeler en vermeld de naam in de boeking van uw starttijd.

Zodra het wordt toegestaan, zullen de flights weer uit maximaal 4 personen bestaan, kan er voor 18 holes worden geboekt en wordt het startinterval 10 minuten. Uiteraard brengen we u daarvan onmiddellijk op de hoogte.

Deze regels gelden ook voor de PAR3 baan, mocht u hier gebruik van willen maken.

We hopen hiermee duidelijkheid te bieden, zodat u allen met plezier kunt blijven spelen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Golfclub Veldzijde

en

Alice en Susan Kool
Golfpark Wilnis B.V.