Nadat we twee weken geleden de boekingsregels uiteengezet hebben, merken we dat er nog steeds problemen zijn op de Par3-baan met het spelen van een eventuele 2e ronde. Terwijl in het starttijdensysteem alle tijden volgeboekt zijn, blijkt er op de baan nog wat ruimte te zijn (mogelijk omdat er snelle spelers zijn). Dat is ongewenst omdat we natuurlijk willen dat er door een ieder zoveel mogelijk gespeeld kan worden.

We hebben hier over nagedacht en een mogelijke oplossing is dat we het startinterval weer verruimen van 8 naar 10 minuten. Hierdoor ontstaat er meer tijd om een 2e ronde te lopen als hole 1 leeg is.

Als er een golfer op zijn/haar starttijd op hole 1 staat, gaat die golfer altijd voor op degene die een tweede ronde wil lopen!

Gelet op de boekingen die nu al tot en met volgende week maandag zijn gemaakt, gaat deze wijziging in per dinsdag 9 maart. Tot die tijd geldt dat u bij aanmelding bij de caddiemaster kunt vragen naar de mogelijkheid van een 2e starttijd.

Vanaf volgende week is dat naar eigen inzicht mits de afslag van hole 1 vrij is.

We hopen dat dit voor u allen een verbetering zal opleveren. Als er onverhooopt zaken niet lekker lopen, laat het ons vooral weten op golf@golfparkwilnis.nl.