Opknappen Bovendijk

De gemeente gaat de Bovendijk, de weg waaraan we zijn gelegen, grondig opknappen. Dit gaat helaas voor veel overlast zorgen voor iedereen.

Vanaf maandag 31 oktober 2022 zal het gedeelte bij het Molenland afgesloten worden voor gemotoriseerd verkeer. U heeft hier last van als u van de richting Mijdrecht/De Hoef/Uithoorn komt. Wandelend of op de fiets kunt u er nog wel langs. Er zullen omleidingen aangegeven worden met de gele borden. Deze afsluiting zal tot ongeveer de 2e week van maart duren. Als het precies bekend is per wanneer het gaat veranderen zullen we al onze leden een mail sturen ter informatie.

U kunt de Bovendijk oprijden via de rotonde op de N212. Als u richting de rotonde rijdt zult u borden zien staan dat de Bovendijk is afgesloten, echter het Golfpark is nog wel bereikbaar en u kunt hier gewoon de Bovendijk oprijden.

Daarna wordt de andere kant van de Bovendijk afgesloten, dit zal tot mei duren. Eén en ander gebeurt in fasen.  U heeft er dan last van als u van de richting Wilnis/ Vinkeveen/Breukelen/Woerden komt. We zullen u via onze website, de website van Veldzijde en Facebook/Instagram op de hoogte houden. Uiteraard vinden we het heel vervelend maar er is helaas niets aan te doen. We krijgen er hopelijk wel weer een hele mooie weg voor terug.

Klik op onderstaande plaatjes voor een groter exemplaar.