Waren we net allemaal blij dat we weer 4-ballen op 10 minuten konden boeken, volgen door de nieuwe strenge maatregelen van zojuist weer wijzigingen. Gelukkig mogen we wel open blijven!

Vanaf dinsdag 15 december (morgen dus) mogen er zowel op de 18 holes baan als de PAR 3 baan maar 2 spelers per flight golfen. Om deze reden gaan we wederom de starttijden aanpassen naar 8 minuten per flight. Er kan alleen voor 9 holes worden geboekt, om ervoor te zorgen dat meer mensen kunnen spelen.

Ook worden vanaf woensdag 16 december geen wedstrijden meer gespeeld. De dinsdag wedstrijden van morgen kunnen als overgangsfase doorgaan met twee ballen.
Door de maatregel komen wat meer starttijden vrij. De Kerstwedstrijd op 2e Kerstdag kan geen doorgang vinden. Door de golfpro’s zullen in de komende periode geen groepstrainingen worden verzorgd.

We realiseren ons terdege dat velen van u graag 18 holes golfen. Helaas is dit tot en met 19 januari 2021 niet mogelijk. Denk in deze moeilijke tijd ook aan een ander. Om zoveel mogelijk leden de kans te geven om te spelen, is het niet wenselijk dat op naam van een ander of uw medespeler de tweede lus wordt geboekt, om alsnog 18 holes te kunnen lopen. Reeds bestaande boekingen voor 18 holes blijven staan, maar dienen wel teruggebracht te worden naar 2 ballen. Bij het opsplitsen van een bestaande 18 holes vierbal naar twee 9 holes flights graag rekening houden met een doorlooptijd van 2 uur en 8 minuten.

Wij hopen dat een ieder zijn verantwoordelijkheid neemt door de boekingen vanaf morgen zelf om te zetten naar flights van 2 personen. Doe dat zoveel mogelijk via ikgagolfen.nl om de caddymasters te ontlasten.

De golfbaan blijft 1e en 2e Kerstdag gesloten, net als Nieuwjaarsdag, zoals aangegeven in de mailing van 8 december.

Deze regels gelden tot en met 19 januari 2021.

Laten we vooral blij zijn dat onze buitensport nog mag!

We wensen u ondanks alles (toch) fijne kerstdagen en een gezond 2021 (toe).

Met vriendelijke groet,

Alice en Susan Kool
Golfpark Wilnis