We zijn maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 april 2024 druk bezig met het implementeren van het nieuwe reserveringssysteem van intogolf.

Deze dagen kunnen we helaas geen starttijd en buggy/handicart voor u reserveren. Op dinsdag is de shop ook gesloten. Greenfeespelers kunnen uiterlijk vanaf donderdag weer reserveren.

Onze leden hebben donderdag 11 april onderstaande mail ontvangen:

Beste leden,

Hierbij een bericht van ons over wijzigingen die volgende week ingaan.

Golfpark Wilnis neemt per woensdag 17 april a.s. een nieuwe versie van de IntoGolf golfsoftware in gebruik. In dit programma vindt de planning van de starttijden plaats. Hier valt ook het programma ikgagolfen onder.

De ingebruikname van deze nieuwe software heeft voor jou als lid een aantal praktische gevolgen.

Van maandag 15 april tot en met woensdag 17 april vindt de omzetting plaats naar de nieuwe IntoGolf golfsoftware en is het op geen enkele manier mogelijk om een startijd te reserveren.

IkGaGolfen is in deze periode uitgeschakeld en ook de caddymaster kan tijdens deze omzetting geen starttijden reserveren. Je nieuwe reserveringen kan je weer maken vanaf het moment dat we weer live gaan. We verwachten dat dit ergens aan het einde van de dag op woensdag zal zijn.

Wij zullen op het moment dat we woensdag live gaan een mail uitsturen met alle informatie over het nieuwe systeem. In deze mail leggen wij uit hoe je voortaan je starttijden kan reserveren en hoe je een nieuw wachtwoord aanvraagt.

Nogmaals, het heeft geen zin om ons maandag, dinsdag of woensdag te bellen over een starttijd. Je krijgt vanzelf een mail als het systeem live is.

Om het ongemak een beetje te verlichten hebben we de boekingstermijn vanaf heden tijdelijk verlengd naar 9 dagen in plaats van 7 dagen. Zodra het programma weer werkt, wordt dat weer teruggezet naar 7 dagen.

Met vriendelijke groet,

Team Golfpark Wilnis