Tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag is ons gehele complex gesloten.

Helaas gaat de wedstrijd niet door ivm de nieuwe maatregelen.

Alleen voor leden is er op Tweede Kerstdag de mogelijkheid om mee te doen aan een wedstrijd van 18 holes, zowel op de 18 holes baan, als op de par 3. De wedstrijden staan open voor alle leden. Er gelden wel andere spelregels dan anders: Voor de 18 holes baan is er een verplichte wedstrijdbijdrage van € 20 en voor de par 3 baan is dat € 15. Beide wedstrijden gaan alleen door als er minimaal 36 inschrijvingen per wedstrijd zijn. Als dat niet het geval is, gaat de wedstrijd niet door en kan er ook NIET gespeeld worden op de baan. Het hek is 1e en 2e Kerstdag niet met uw pas te openen. Overigens ook niet op Nieuwjaarsdag. In de mailing van 8 december jl. hebben wij uitgelegd waarom dit zo is.

Voor de wedstrijdbijdrage krijgt u voor aanvang van de wedstrijd bij de aanmeldbalie koffie met wat lekkers. Bij hole 4 staat er een hapje klaar. Na 9 holes kunt u bij de jeu de boules baan genieten van een broodje van de bbq en een jagermeister. Bij hole 15 staat er ook weer een hapje voor u klaar en na 18 holes kunt u bij de afhaalbalie genieten van een glas glühwein of warme chocomel met slagroom met een huisgemaakte macaron. Ook krijgt u een leuke kerstattentie mee voor thuis.

Voor de 18 holes baan is de aanvangstijd vanaf 10.00 uur, met een start op hole 1 en 10, waarbij max 72 personen mee kunnen doen. Als er veel animo is om mee te doen, is er beperkte ruimte om nog wat uit te breiden. Voor de par 3 is de starttijd vanaf 10.30 uur.

De spelvorm is Stableford Alliance. Het gaat deze dag om de teamprestatie. U mag met 4 personen spelen. De uitslag van de wedstrijd wordt pas na het weekend bekend gemaakt.

Het hek gaat open om 9.30 uur en de golfbaan is uiterlijk om 16 uur weer gesloten, zodat we allemaal weer thuis verder kunnen genieten van de Tweede Kerstdag. De shop is de gehele dag gesloten.

U kunt zich op de gebruikelijke wijze inschrijven vanaf woensdag 9 december 9.00 uur. De inschrijving sluit op maandag 21 december om 18 uur. Na inschrijving ontvangt u via uw mobiele nummer een betaalverzoek van de Rabobank vanuit Golfpark Wilnis B.V. voor het inschrijfgeld. Als u zich binnen de inschrijfperiode afmeldt, wordt het inschrijfbedrag teruggestort. Als u zich na de inschrijfperiode afmeldt, wordt er geen inschrijfgeld teruggestort. Dit in verband met de kosten die we vooraf moeten maken ten behoeve van de horeca. Mocht betalen via een betaalverzoek niet mogelijk zijn, kunt u op de dag zelf per pin betalen. Eerst na ontvangst van de betaling, ontvangt u dan uw startkaart.