Hole 1 en 9:

Goed nieuws: vanaf maandag 29 juni gaan de vernieuwde hole 1 en 9 weer open en is de nieuwe oefengreen beschikbaar. Vanaf dat moment geldt weer de gebruikelijke tijd van 2 uur en 10 minuten voor de A lus. Hopelijk is dat voldoende voor hole 9 met al die bunkers! De rating is ook gereed en kunt u op de website vinden: https://golfclubveldzijde.nl/baan-info/playing-handicaps-vanaf-29-06-2020/

Tegen die tijd is ook het terras en de jeu de boules baan af. Binnenkort kunt u leuke arrangementen te vinden, bijvoorbeeld voor een feestje (helaas nog wel op 1,5 m afstand) met ook niet golfende familie leden of vrienden. Ook hen kunt u laten zien en meegenieten waarom u zo graag bij ons komt.

Bedankt voor uw begrip tijdens de verbouwing. Wat ons betreft is het de tijdelijke aanpassing van de A-lus waard geweest.

Horeca:

Het was de laatste tijd voor ons allemaal een beetje wennen met de looproutes en de horeca. Vanaf nu gaan we u weer bedienen op het volledige terras, gaan de toiletten beneden weer open en kunt u binnendoor naar het restaurant lopen. De kleedkamers en douches blijven nog wel gesloten. Houd wel afstand van elkaar en natuurlijk geldt bij corona-verschijnselen: blijf thuis.

Voor een reservering voor het restaurant/serre kunt u altijd binnenlopen om te vragen of er een tafel vrij is. Dat kan voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Als u zeker wilt zijn van een tafel, reserveer dan tijdig per mail op golf@golfparkwilnis.nl. U ontvangt van ons een bevestiging. Voor het terras kan niet worden gereserveerd.

Geniet straks van de nieuwe holes!