Vanaf vandaag kunt u zelf een tijd boeken op de Driving Range. Deze ruimte is niet meer uitsluitend voor de pro’s beschikbaar. Via de website en ikgagolfen is dat nu mogelijk. Op een groter scherm dan uw telefoon is dit overigens wat makkelijker te zien. Het gaat dan om de D-lus. Er is nu elke 10 minuten een starttijd beschikbaar voor 3 personen. Afhankelijk van hoe het verloopt, zal de interval van 10 minuten groter of kleiner kunnen worden.

Uiteraard houdt u minimaal 1,5 m afstand van de andere golfers.

Probeer zoveel mogelijk uw starttijd op de baan daar op af te stemmen zodat er niet te lange tijd zit tussen het afslaan op de Driving Range en het golfen van 9 of 18 holes. Ook dient u zich hiervoor bij de balie te melden. Deze boeking gaat niet af van uw boeking in de baan.

Maakt u zelf even het hengsel van het ballenmandje schoon met een doekje. Graag na afloop deponeren in de prullenbak. De doekjes liggen bij de ballenmandjes.

NB 16/5/20 Helaas lukt het nog niet voor iedereen, u kunt wel via de caddymaster boeken. Maandag hopen we dit op te lossen!