Wat is Club NL?

Wilt u liever geen speelrecht afnemen bij Golfpark Wilnis maar wel af en toe nog een rondje golfen, het liefst op verschillende golfbanen? ClubNL is dé club voor de vrije golfer én daarbij de club met de meeste voordelen van Nederland. Als member van ClubNL speelt u ALTIJD de zevende ronde gratis op deelnemende banen van ClubNL. Bovendien ontvangt u ieder jaar op nieuw een greenfeevoucher, te gebruiken op een van de deelnemende banen. ClubNL verzorgt met plezier uw NGF registratie, met of zonder EGA handicap. Mocht u nog geen handicap hebben en deze wel willen halen, ClubNL regelt dit voor u. Op de site www.dclub.nl  kunt u uw handicap bijhouden en zelfs een starttijd boeken op de baan van uw keuze.

Voordelen van Club NL

Als nieuw lid ontvangt u een welkomstpakket met de volgende voordelen waarvan u als member geniet:

-U speelt elke 7e ronde gratis! Elke ronde, 9 of 18 holes, ontvangt u een stempel op bijgevoegde stempelkaart. Heeft u 6 stempels, dan ontvangt u de 7e ronde gratis op een van de deelnemende banen. Bij inlevering, ontvangt u direct een nieuwe van een de receptiemedewerker/caddiemaster

-Op de website kunt u heel eenvoudig uw handicap bijhouden, vanaf 54. Ga naar de tab ‘Handicap bijhouden’ op www.dclub.nl, vraag uw wachtwoord aan en u kunt aan de slag.U ontvangt korting op de normale greenfee op de deelnemende banen.

-Alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt u elk jaar opnieuw een greenfeevoucher voor een gratis greenfee bij een van de deelnemende banen.

-Als lid ontvangt u minimaal 4x per jaar de nieuwsbrief.

-U ontvangt  10x per jaar het magazine ‘Golfnieuws’, indien u uw NGF registratie door ClubNL laat verzorgen.

-U bent via uw NGF lidmaatchap WA verzekerd tijdens het golfen.

-U ontvangt jaarlijks uw NGF pas.

Kosten

Het jaarlijkse lidmaatschap kost €80,- per jaar. U krijgt als welkomstgeschenk een greenfeevoucher van 18 holes cadeau!

Maar heeft u uw handicap al geregistreerd en wilt u toch van alle voordelen genieten? Dat kan! Het jaarlijkse lidmaatschap zonder handicapregistratie kost u slechts €60,- inclusief greenfeevoucher als welkomstgeschenk.

Aangesloten banen

De aangesloten banen van ClubNL op een rij:

-Golf Event Centre Flevoland

-Golfbaan de Texelse

-Golfbaan Sluispolder

-Golfpark Wilnis

-Landgoed Blijenbeek

-Landgoed Welderen

 Club NL

 

 

 

 

Laatste nieuws